NuFFe.net - kan han, kan du også!
Meny
pil
pil
pil
pil
pil


Medlemmer:
Brukernavn:

Passord:
Om meg og nuFFe.net


Nå sitter du sikkert der og tenker; hvem i all verden gidder å lage en gratis tjeneste for min skyld. Jo, det har jeg faktisk spurt meg selv om flere ganger. Jeg gjør det vel egentlig mest for utfordringens skyld. Dessuten har jeg selv en gang vært i den posisjonen at jeg desperat har surfet over alle muligens gratissteder hvor man kan få tak i slike tjenester. Heldigvis for deg er det i dag betydelig enklere å få tak i slike tjenester enn det var for meg den gangen. Men likevel er det så alt for mange dårlige gratistjenester, og med nuFFe.net prøver jeg å lage noe som man kanskje kan finne noe å glede seg over.

Hvis jeg skal fortelle litt om meg selv så kan jeg vel begynne med at jeg har drevet en del med data gjennom mitt foreløpig ikke alt for lange liv, og har blant annet lært meg PHP, MySQL og noe C++. Det er nettopp dette som har gjort meg i stand til å lage en slik side som nuFFe.net. Når jeg først sitter foran datamaskinen, hender det at jeg gjør freelancearbeid for å tjene noen ekstra lommepenger. Har du en jobb til meg så ikke nøl, ta kontakt med meg på mail. Jeg sier aldri nei til noen ekstra nuller på min vesle bankkonto. Men nå skal jeg ikke sitte her og promotere for meg selv. Det var helt sikkert ikke derfor du stakk innom denne siden.

Derimot navnet nuFFe.net kan være en av grunnene til at du stakk innom her. Det er vel kanskje noe uoriginalt navn. Og det er gjort med hensyn. For her på internett finner vi nok av disse "webhjelp", "hjemmesidehjelperen" og alt annet med web-ditt og web-datt i. Og hva har vel mindre sammenheng med internett enn en gris? Jeg kunne nesten ikke kalle siden noe slik som "grisehjelp" eller "grisen hjelper deg". Da vil jeg i beste fall bli misforstått som en eller annen griseklinikk. Og jeg har tross alt ikke laget denne siden for å få en rekke bønder med syke griser, eller bekymrete eiere av en husgris inn på siden min. Derfor kalte jeg siden nuFFe.net. NuFFe skal da være navnet til denne grisen som representerer denne siden. Ganske smart ikke sant? Nei, jeg må ærlig innrømme at det ikke var så alt for smart. Men det er vel så. Alle har en eller flere svake sider ved seg selv. Å finne opp navn på sider er vel en av mine.

Men nok om det. Nå har du sikkert fått et lite innblikk i denne siden. For spesielt interesserte svarer jeg gjerne på mail.

Hilsen Nuffe og jeg!Copyright © 2019 nuFFe.net, sidene er beskyttet av Åndsverksloven.